Mac Pro RAID-kaart en Xserve RAID-kaart (begin 2009): sluimerstand van systeem inschakelen

Lees hier aan welke voorwaarden u moet voldoen om een Mac Pro of Xserve met een RAID-kaart (begin 2009) in de sluimerstand te plaatsen.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Het plaatsen van het systeem in de sluimerstand vereist het volgende:

• Mac OS X of Mac OS X Server v10.6.4 build 10F2521 of hoger (inclusief v10.6.5 of hoger)
  • Firmware E1320 of hoger voor RAID-kaart.
  • De conditionering van de batterij van de RAID-kaart moet voltooid zijn voordat het systeem in de sluimerstand gaat.
  • Het systeem gaat niet in de sluimerstand als de schijven zijn aangesloten maar geen RAID-sets zijn geconfigureerd.
  • Het systeem gaat niet in de sluimerstand als ook een Fibre Channel-kaart is geïnstalleerd.
  • Het systeem gaat niet in de sluimerstand bij inactiviteit als Mac OS X Server is geïnstalleerd.

Opmerking: wanneer u de computer uit de sluimerstand haalt, licht het beeldscherm onmiddellijk op maar het systeem heeft mogelijk 30 tot 60 seconden nodig om te reageren. Dit is een normale vertraging terwijl de RAID-kaart online komt.