Aanbevolen instellingen voor Wi-Fi-routers en -toegangspunten

Deze instellingen voor Wi-Fi-routers (of Wi-Fi-basisstations) zijn voor alle Macs en iOS-apparaten. Deze instellingen bieden de beste prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid wanneer u Wi-Fi gebruikt.

WMM (Wi-Fi Multimedia)

WMM geeft voorrang aan netwerkverkeer naargelang vier toegangscategorieën: spraak, video, beste inspanning en achtergrond.

Ingesteld op: ingeschakeld

Details: bij alle 802.11n- en 802.11ac-toegangspunten moet WMM zijn ingeschakeld in de standaardconfiguratie. Als WMM wordt uitgeschakeld, kunnen problemen in het gehele netwerk optreden en niet alleen bij Apple-producten in het netwerk.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: