Notities synchroniseren op een iPhone, iPad en iPod touch

U kunt notities koppelen aan een iCloud-, Exchange- of IMAP-account en deze notities vervolgens op meerdere apparaten automatisch up-to-date houden.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Notities automatisch synchroniseren tussen apparaten

Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda, kies een account en schakel Notities in. Nu kunt u de app Notities gebruiken om met die e-mailaccount gekoppelde notities aan te maken en te bekijken.

Controleer deze instellingen als de notities niet worden gesynchroniseerd:

1. Zorg ervoor dat u notities hebt ingeschakeld voor de account die u gebruikt.
  2. Controleer of de notities in een lokale map, zoals Op mijn iPhone of Op mijn Mac, worden bewaard. Als u notities hebt bewaard in deze mappen, moet u deze kopiëren of overzetten naar iCloud of IMAP opdat deze met de andere apparaten kunnen worden gesynchroniseerd.
  3. Als u Outlook gebruikt, zorgt u ervoor dat alle notities een onderwerp hebben en verwijdert u lege notities.

Notities synchroniseren met iTunes

Als u een Mac met OS X v10.7 of lager hebt, kunt u notities synchroniseren met iTunes. Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda, kies een account en schakel Notities uit.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)