Mac Pro: over de Audio-update Mac Pro 1.0

Lees hier meer over de Audio-update Mac Pro 1.0.

De Audio-update Mac Pro 1.0 is bestemd voor de Mac Pro (begin 2009) met Mac OS X v10.6.2. Deze update vermindert het processorgebruik tijdens audio-activiteiten zoals het afspelen of opnemen van muziek.

Stop alle open programma’s en download de update.

1. Het downloadprogramma plaatst de schijfkopie met een installatieprogramma in de map Downloads of op de locatie die op het tabblad Algemeen is opgegeven onder Safari > Voorkeuren.
  2. Als u de schijfkopie downloadt via Safari, ziet u in Safari een bericht dat de schijfkopie een programma bevat. Klik op OK om door te gaan.
  3. Als ‘Open veilige bestanden na downloaden’ is ingeschakeld in de voorkeuren van Safari, wordt het bestand van de schijfkopie automatisch geactiveerd. Als die voorkeur in Safari niet is ingeschakeld, dubbelklikt u op de schijfkopie om deze te activeren.

Installeer de update.

Opmerking: voor de installatie hebt u het beheerderswachtwoord nodig.

1. Bewaar alle geopende documenten en stop alle andere programma’s.
  2. Dubbelklik op MacProAudioUpdate.pkg.
  3. Lees en volg de instructies die op het scherm verschijnen.
    Belangrijk: de computer mag niet worden uitgeschakeld noch onderbroken terwijl de update bezig is. Een voortgangsbalk toont de status van de update.
  4. Als het bericht ‘Deze computer heeft deze update niet nodig’ verschijnt, heeft de computer deze update niet nodig.
  5. Een scherm met de melding ‘De installatie is gelukt’ verschijnt. Klik op Herstart.

Meer informatie

Volg deze stappen om te bepalen of de update al is uitgevoerd:

1. Kies Over deze Mac in het menu Apple ().
  2. Klik op Meer info... om Systeemprofiel te openen.
  3. Selecteer Extensies in het onderdeel Software van het Systeemprofiel.
  4. Als de update is geïnstalleerd, wordt AudioAUUC versie 1.0 vermeld in de lijst met extensies.