VoiceOver voor iPod

Als u VoiceOver voor een iPod inschakelt, kunt u de gesproken namen van muzieknummers, artiesten en afspeellijsten horen wanneer u de inhoud op de iPod beluistert. Als u de Apple-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon of in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon hebt, kunt u VoiceOver ook gebruiken om te navigeren doorheen de afspeellijsten.

Releasegegevens en compatibiliteitstabel van VoiceOver Kit

Softwareversie Releasedatum iPod shuffle
(3e generatie)
iPod shuffle
(4e generatie)
iPod nano
(5e generatie)
VoiceOver 1.4.3 alleen voor Windows 64-bits 29-1-2015 X X X
VoiceOver 1.4.2 alleen voor Windows 27-10-2011 X X X
VoiceOver 1.4.1 voor OS X Lion  20-7-2011 X X X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.4 2-12-2010 X X X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.3 30-3-2010 X X X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.2 9-9-2009 X   X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.1 26-5-2009 X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.0.1 9-4-2009 X
VoiceOver voor Mac en Windows 1.0 11-3-2009 X
Opmerking: de iPod touch (3e generatie en hoger), iPod nano (6e generatie en hoger), iPhone 3GS en hoger worden al geleverd met VoiceOver. Deze hebben geen software-update nodig.

Informatie over VoiceOver voor iPod nano (5e en 6e generatie)

VoiceOver Kit installeren en configureren

Raadpleeg de volgende artikelen om te leren hoe u VoiceOver Kit installeert en configureert voor compatibele iPod-apparaten: