iPod: een VoiceOver-taal selecteren voor individuele nummers

Lees hier hoe u een VoiceOver-taal selecteert voor individuele nummers op een iPod.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Met VoiceOver hoort u de namen van nummers, artiesten en afspeellijsten wanneer u materiaal op bepaalde iPod-modellen beluistert. Meer informatie over hoe u VoiceOver inschakelt.

U kunt op het tabblad Overzicht een standaardtaal selecteren voor VoiceOver wanneer de iPod is verbonden met iTunes. U kunt ook een VoiceOver-taal instellen voor individuele nummers die in plaats van de standaardtaal wordt gebruikt. Lees de onderstaande stappen voor meer informatie over hoe u een specifieke VoiceOver-taal instelt voor geselecteerd materiaal in de iTunes-bibliotheek.

1. Open iTunes en selecteer het nummer, het audioboek of de podcast waarvoor u een specifieke VoiceOver-taal wilt instellen.
  2. Kies Archief > Toon info nadat u het item hebt geselecteerd.
  3. Selecteer het tabblad Opties en kies een VoiceOver-taal voor dit materiaal.
  4. Klik op ‘OK’.

Taalselectie

Als de optie VoiceOver-taal niet zichtbaar is, is VoiceOver mogelijk niet ingeschakeld in iTunes of wordt het niet ondersteund door het model van de iPod.