Als de kleuren op het scherm van uw Mac omgekeerd zijn of als het beeld zwart-wit is

Sommige instellingen van Toegankelijkheid zijn van invloed op de kleurweergave.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als alle kleuren op het scherm plotseling omgekeerd zijn of als het beeld zwart-wit is, hebt u misschien per ongeluk op Control-Option-Command-8 gedrukt. Dit is de sneltoets voor toegankelijkheid voor de Mac voor het omkeren van de schermkleuren.

U kunt deze instelling wijzigen in de voorkeuren voor Toegankelijkheid:

1. Ga naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Toegankelijkheid'.
  2. Schakel in het gedeelte 'Beeldscherm' de optie 'Keer kleuren om' of 'Gebruik grijstinten' uit.