Over de SMC-update 1.3 voor MacBook

Deze SMC-update verbetert de opstarttijd van sommige MacBook-computers wanneer de computer door de batterij wordt gevoed.

MacBook-computers van polycarbonaat die begin 2009 zijn uitgebracht, worden mogelijk trager opgestart wanneer de computer alleen door de batterij wordt gevoed. De computer opnieuw opstarten zonder de lichtnetadapter aan te sluiten, verhelpt het probleem mogelijk niet.

U kunt dit probleem oplossen door deze update te downloaden en toe te passen.

Raadpleeg EFI- en SMC-firmware-updates voor Intel-Macs om te bepalen of een computer in aanmerking komt voor deze update.