Een koptelefoon van Apple gebruiken met een iPhone, iPad en iPod

Lees hier welke bedrade koptelefoons van Apple met uw iOS-apparaat werken.

Op deze pagina vindt u hulp bij Apple koptelefoons met een kabel. Er is ook hulp voor AirPods, de draadloze oortjes van Apple.

Apple EarPods met Lightning-connector

Voor het gebruik van Apple EarPods met Lightning-connector hebt u een iPhone, iPad of iPod touch nodig met een Lightning-connector en iOS 10 of hoger.

Apple EarPods met Lightning-connector werken niet met iPod nano of met een apparaat met iOS 9 of lager.

Apple EarPods met mini-jack

Apple EarPods met mini-jack werken met iPhone-, iPad- en iPod-modellen met een mini-jack-aansluiting. U kunt deze koptelefoon ook gebruiken met andere producten met een standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

De Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon werkt met iPhone-, iPad- en iPod-modellen met een mini-jack-aansluiting. U kunt deze koptelefoon ook gebruiken met andere producten met een standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Lightning-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm)

Met de Lightning-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm) kunt u een koptelefoon en andere audioapparaten met een mini-jack aansluiten op een iPhone, iPad of iPod touch met een Lightning-connector. Uw iOS-apparaat heeft dan iOS 10 of hoger nodig.

Sluit de Lightning-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm) aan op de Lightning-connector van uw iOS-apparaat en sluit het andere uiteinde aan op uw koptelefoon.

USB-C-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm)

Met de USB-C-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm) kunt u een koptelefoon en andere audioapparaten met een mini-jack aansluiten op een USB-C-poort.

Sluit de USB-C-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm) aan op de USB-C-connector van uw apparaat en sluit het andere uiteinde aan op uw koptelefoon.