Mapnamen in de thuismappen van andere gebruikers worden altijd in het Engels weergegeven

Lees waarom bepaalde mapnamen in het Engels worden weergegeven wanneer u ze bekijkt vanuit uw Mac-gebruikersaccount.

Wanneer in de voorkeuren voor taal en regio een andere taal wordt ingesteld dan Engels, wordt de taal waarin mappen van andere macOS-gebruikersaccounts worden weergegeven, niet aangepast. Gebruikersaccounts hebben geen toegang tot de taalinstellingen of thuismappen van andere gebruikersaccounts; daarom worden standaard de Engelse aanduidingen gehanteerd wanneer deze vanuit een andere account worden weergegeven. Dit geldt niet voor gedeelde mappen.

In dit voorbeeld wordt de inhoud van accounts met de naam apple en orange getoond zoals ze worden weergegeven als de gebruiker apple is ingelogd. Zoals u ziet, blijven de mappen Desktop, Documents, Downloads, Library, Movies, Music en Pictures van de account orange in het Engels, ongeacht welke taalinstellingen apple of orange heeft gekozen in de systeemvoorkeuren 'Taal en regio'.