Afdrukken naar een AirPort-basisstation vanuit Windows XP

Lees hier meer over het afdrukken naar een AirPort-basisstation vanuit Microsoft Windows XP.

Voordat u begint:

• Download en installeer Bonjour voor Windows.
  • U moet ook de nieuwste printerbesturingsbestanden installeren vanaf de website van de fabrikant.

Als u Microsoft Windows XP SP3 of hoger gebruikt, kunt u afdrukken naar een USB-printer die is aangesloten op een AirPort-basisstation.

Volg deze stappen:

1. Open de Bonjour-printerwizard voor Windows XP door Start > Alle programma's > Bonjour > Bonjour-printerwizard te kiezen.
  2. Klik op ‘Volgende’.
  3. Selecteer de printer.
  4. Selecteer het printerbesturingsbestand.
  5. Klik op ‘Voltooien’.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.