Een audio-apparaat configureren op uw Mac of muziek streamen vanaf uw Mac

Ontdek hoe u uw audio-apparaten, zoals luidsprekers, kunt aansluiten op uw Mac en hoe u muziek kunt streamen naar audio-apparaten die niet zijn verbonden met uw Mac.

Een audio-apparaat configureren op uw Mac

1. Installeer indien nodig software die bij de apparaten is geleverd (zoals softwarebesturingsbestanden). 'Plug-and-play'-audio-apparaten hebben geen softwarebesturingsbestand nodig om met een Mac te werken.
  2. Sluit het audio-apparaat aan op uw Mac.
  3. Kies het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Geluid'.
  4. Kies het tabblad 'Invoer' en selecteer uw audio-interface of de audiolijningang.

Audio streamen vanaf uw Mac

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.