Exchange ActiveSync configureren op een iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer u een Exchange ActiveSync-account toevoegt, kunt u Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities synchroniseren met een iOS-apparaat.

Een Exchange-account toevoegen

Tik op 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts' > 'Nieuwe account' > 'Exchange'.

Uw adres invoeren

Voer uw e-mailadres in en tik op 'Volgende'. U kunt ook een beschrijving van de account invoeren.

Scherm op iOS-apparaat voor het toevoegen van een Exchange-account

Verbinding maken met de Exchange Server

Na het invoeren van uw e-mailadres, kiest u 'Log in' of 'Configureer handmatig'.

Als u op 'Log in' tikt, wordt de informatie van uw Exchange-account automatisch weergegeven. Als uw account gebruikmaakt van moderne identiteitscontrole, wordt u begeleid door een aangepaste workflow voor identiteitscontrole.

Tik op 'Configureer handmatig' om uw account te configureren met elementaire identiteitscontrole. Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op 'Volgende'. U wordt mogelijk gevraagd om aanvullende serverinformatie in te voeren. U kunt deze informatie opvragen bij uw Exchange Server-beheerder.

Scherm voor handmatig configureren bij het toevoegen van een Microsoft Exchange-account

Materiaal synchroniseren

U kunt Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities synchroniseren. Tik wanneer u klaar bent op 'Bewaar'.

Scherm met accountopties bij het toevoegen van een Exchange-account op een iOS-apparaat

Exchange-instellingen wijzigen

Tik op 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts' en selecteer uw Exchange-account. U kunt ook automatische antwoorden configureren voor wanneer u niet op kantoor bent en wijzigen hoe vaak Mail synchroniseert. Als u geavanceerde instellingen wilt wijzigen, tikt u op uw accountnaam om instellingen als SSL en S/MIME te wijzigen.

Meer informatie

Meer informatie over de implementatie van iOS.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.