Exchange ActiveSync configureren op een iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer u een Exchange ActiveSync-account toevoegt, kunt u Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities draadloos synchroniseren met een iOS-apparaat.

Een Exchange-account toevoegen

Tik op 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden' > 'Nieuwe account' > 'Exchange'.

Uw adres invoeren

Voer uw e-mailadres in. U kunt ook een beschrijving van de account invoeren.

Verbinding maken met de Exchange Server

Na het invoeren van het e-mailadres, kunt u kiezen uit 'Configureer handmatig' of 'Log in' om verbinding te maken met de Exchange Server.

Als u 'Configureer handmatig' selecteert, kunt u een Exchange-account configureren met de elementaire identiteitscontrole. Voer het wachtwoord van uw e-mailadres in. U wordt mogelijk ook gevraagd meer serverinformatie in te voeren.

Als u 'Log in' selecteert, wordt uw e-mailadres verstuurd naar Microsoft om de informatie van uw Exchange-account te verkrijgen. Als voor uw account identiteitscontrole met meerdere factoren wordt gebruikt, wordt u begeleid door een aangepaste workflow voor identiteitscontrole. Lees meer over de moderne identietiscontrole van Microsoft.

Als u hulp nodig hebt, neemt u contact op met de Exchange Server-beheerder.

Materiaal synchroniseren

U kunt Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities synchroniseren. Tik wanneer u klaar bent op 'Bewaar'.

Exchange-instellingen wijzigen

Tik op 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden' en selecteer uw Exchange-account. U kunt ook automatische antwoorden configureren voor wanneer u niet op kantoor bent en wijzigen hoe vaak Mail synchroniseert. U kunt ook tikken op uw accountnaam om geavanceerde instellingen als SSL en S/MIME te wijzigen.

Meer informatie

Meer informatie over iOS-implementaties.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.