De simkaart verwisselen

In bepaalde situaties moet u de simkaart van een iPhone verwisselen.

• U schakelt over naar een andere aanbieder.
  • De simkaart is enigszins beschadigd of bevindt zich niet in goede staat.
  • Voor hulp bij het oplossen van problemen met een mobiele verbinding.

Wanneer u de simkaart verwisselt, schakelt u het apparaat uit alvorens de simkaarthouder te openen. Nadat u de simkaart hebt vervangen, moet u wellicht opnieuw verbinding maken met iTunes.

De iPhone houdt een record van alle eerder geplaatste simkaarten bij maar als de naam van de aanbieder van de simkaart niet op de statusbalk verschijnt nadat u de simkaart hebt vervangen, moet u opnieuw verbinding maken met iTunes via Wi-Fi of USB.

Als de iPhone niet met de simkaart werkt nadat u verbinding hebt gemaakt met iTunes, moet u de iPhone wellicht herstellen.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van de iPhone voor meer informatie over iTunes en iPhone.

Meer informatie

Als u een simkaart verwisselt, zijn Visual Voicemail-berichten mogelijk niet meer beschikbaar op de iPhone.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)