De iPod aansluiten op de aux-poort van een stereo-installatie thuis of in de auto via de koptelefooningang

De iPod heeft een koptelefooningang van 3,5 mm om het apparaat aan te sluiten op een stereo-installatie thuis of in de auto met behulp van een stereoadapter van een andere fabrikant. Opmerking: compatibele apparaten moeten een eigen voeding hebben.

Aansluiten op een stereo-installatie thuis

1. Bij de meeste stereosystemen sluit u de iPod aan op de geluidsinvoer van de versterker met behulp van een 3,5 mm ministereo-naar-RCA-adapterkabel.
  2. Stel het volume van de iPod op de helft in om te vermijden dat u de versterker overbelast. Pas het afgespeelde volume aan met de regelaars van de stereo-installatie.

Opmerking: afhankelijk van de stereo-installatie moet het volume van de iPod op meer dan de helft zijn ingesteld om een goed volume te verkrijgen via de externe luidsprekers.

Aansluiten op een autoradio

Gebruik een verlengkabel met stereoconnectors van 3,5 mm aan elk uiteinde om de iPod aan te sluiten op de aux-poort van de autoradio of gebruik een cassette-adapter als de autoradio geen ingang heeft voor geluidsinvoer. U kunt al deze onderdelen aanschaffen in winkels waar accessoires voor autoradio’s worden verkocht.

iPod-modellen waarbij een dockconnector wordt meegeleverd, kunnen mogelijk op bepaalde autoradio's worden aangesloten met een speciale adapter.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico's verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)