De softwareversie op een iPhone, iPad of iPod touch zoeken

Lees hier hoe u achterhaalt welke versie van iOS of iPod-software is geïnstalleerd op een iPhone, iPad of iPod.

iPhone, iPad en iPod touch

1. Tik in het beginscherm op Instellingen > Algemeen > Info.
  2. De iOS-versie van het apparaat verschijnt op dit scherm.

iPod, iPod classic, iPod nano of iPod mini

1. Druk meermaals op de menuknop tot het hoofdmenu verschijnt.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer deze optie.
  3. Scrol naar Info en selecteer deze optie.
  4. De softwareversie van het apparaat verschijnt op dit scherm. Op de iPod nano (3e of 4e generatie) en de iPod classic drukt u in het scherm Info twee keer op de selectieknop om de softwareversie weer te geven.

iPod shuffle

Raadpleeg de stappen in het onderdeel Meer informatie.

Meer informatie

U kunt de softwareversie van een apparaat achterhalen in iTunes. Volg deze stappen:

1. Download en installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes, sluit het apparaat aan en wacht tot het rechts boven in het iTunes-venster verschijnt.
  3. Selecteer het apparaat.
  4. Controleer de softwareversie op het tabblad Overzicht of Instellingen (afhankelijk van het apparaat):
Laatst gewijzigd op: