Controleren welke versie van Windows XP op een Windows-pc is geïnstalleerd

Lees hier meer over hoe u controleert welke versie van Windows XP op een Windows-pc is geïnstalleerd.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Dit artikel is van toepassing op Windows XP. Gebruikers van Windows Vista of Windows 7 kunnen hier informatie vinden.

Mogelijk moet u controleren welke versie van Microsoft Windows op de computer is geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat u iTunes, iPod, QuickTime of andere Apple-producten kunt gebruiken met deze versie. Voer deze stappen uit om na te gaan welke versie u gebruikt:

1. Klik rechts op Deze computer en klik op Eigenschappen om het venster Systeemeigenschappen te openen. (Het symbool Deze computer bevindt zich in het menu Start of op het bureaublad.)
  2. Klik op het tabblad Algemeen om de versiegegevens van het besturingssysteem weer te geven.

Indien nodig kunt u de laatste updates voor Windows XP downloaden en installeren via Windows Update.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: