Contacten en agenda's synchroniseren met iPod via iTunes voor Windows

iTunes kan de contacten en agenda's uit Microsoft Outlook en contacten uit Windows Adresboek of Windows Contactpersonen synchroniseren met elke iPod met een scherm (Outlook 2003 of hoger is vereist voor de synchronisatie van contacten en agenda's uit Outlook).

Installeer de nieuwste versie van iTunes alvorens u aan de slag gaat.

iTunes configureren voor de synchronisatie van contacten met een iPod:

1. Open iTunes en sluit de iPod aan.
  2. Klik op de knop ‘Apparaten’ in de rechterbovenhoek. (Als u de iTunes Store hebt geopend, klikt u eerst op de knop ‘Bibliotheek’.) Als u het apparaat niet ziet, moet u wellicht de navigatiekolom verbergen.
  3. Klik op het tabblad ‘Info’.
  4. Selecteer ‘Contactgegevens synchroniseren van’.
  5. Kies in het menu het programma (Outlook, Windows Adresboek of Windows Contactpersonen) met de contacten die u wilt synchroniseren met de iPod.
  6. Klik op ‘Pas toe’.

Vraag hulp bij de synchronisatie van contacten en agenda's met een iPod touch.

iTunes configureren voor de synchronisatie van agenda's met een iPod:

1. Open iTunes en sluit de iPod aan.
  2. Klik op de knop ‘Apparaten’ in de rechterbovenhoek. (Als u de iTunes Store hebt geopend, klikt u eerst op de knop ‘Bibliotheek’.) Als u het apparaat niet ziet, moet u wellicht de navigatiekolom verbergen.
  3. Klik op het tabblad ‘Info’.
  4. Selecteer ‘Agenda's synchroniseren’.
  5. Klik op ‘Pas toe’.

Als u problemen ondervindt bij de synchronisatie van de agenda met een iPod, leest u hoe u problemen met de synchronisatie van contacten en agenda's met een iPod oplost. Het maximum ondersteunde aantal contacten varieert per iPod-model. De iPod nano (6e generatie) ondersteunt de synchronisatie van contacten en agenda's niet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.