Een voorvertoning van een afdrukproject in Foto's of iPhoto bekijken om problemen te vermijden

Apple raadt je aan een voorvertoning te bekijken van fotoboeken, kaarten en kalenders die je wilt bestellen, voordat je ze laat drukken.

Het is belangrijk dat je vóór de bestelling een voorvertoning van de projecten bekijkt. Apple kan de afbeeldingen na ontvangst niet meer wijzigen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze binnen 30 minuten nog annuleren.

Als je een bestelling plaatst in Japan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland en Hongkong, heb je 90 minuten om deze te annuleren.

Volg deze stappen om een voorvertoning van je bestelling te bekijken:

1. Selecteer boven in Foto's de tab 'Projecten' en dubbelklik op het project waarvan je een voorvertoning wilt zien. Je kunt het project ook selecteren in de navigatiekolom als die wordt weergegeven.
  2. Control-klik of klik met de rechter muisknop in het gebied rondom het project.

3. Kies 'Bewaar fotoboek als pdf' in het snelmenu dat nu wordt weergegeven. Als je in stap 2 een kaart of kalender hebt geselecteerd, is de menuoptie 'Bewaar kaart' of 'Bewaar kalender'.
  4. Geef in het dialoogvenster 'Bewaar als' het bestand een naam en kies de locatie waar je het wilt bewaren. Klik vervolgens op 'Bewaar'.
  5. Zoek het pdf-bestand dat je hebt bewaard en dubbelklik erop. Het bestand wordt nu geopend in Voorvertoning. Kijk of alles eruit ziet zoals jij het hebben wilt. De rug van het boek wordt niet weergegeven.*
  6. Als je de pdf van je project hebt gecheckt, ga je terug naar Foto's of iPhoto. Plaats je bestelling door op de 'Koop'-knop te klikken.

*Wanneer je een voorvertoning van een kaart in hoogdruk weergeeft, zie je de afbeeldingen en de tekst die je hebt toegevoegd, maar niet de afbeeldingen van het thema van de kaart. Als de afbeeldingen en tekst er goed uitzien, kun je ervan uitgaan dat de volledige kaart de elementen van het thema krijgt wanneer de kaart wordt gedrukt.