Uw verzendadres of rekeningadres wijzigen in Foto's voor macOS en iPhoto

Lees hier hoe u het verzendadres of het rekeningadres kunt wijzigen dat u gebruikt voor het bestellen van drukwerk via Foto's voor macOS of iPhoto.

Foto's voor macOS

Controleer eerst of uw Mac een internetverbinding heeft. Voer vervolgens deze stappen uit:

1. Open Foto's.
  2. Kies 'Foto's' > 'Account bij winkel voor drukwerk'.
  3. Klik op de webpagina die wordt geopend op 'Leverings- of factuurgegevens voor een bestelling veranderen' onder 'Accountinstellingen'.
  4. Log in met uw Apple ID als u hierom wordt gevraagd.
  5. Klik op de knop 'Wijzig' naast 'Betaalgegevens' of 'Verzendinformatie'.
  6. Werk uw gegevens bij en klik vervolgens op 'Bewaar'.

iPhoto '11 (iPhoto v9.0)

Controleer eerst of uw Mac een internetverbinding heeft. Voer vervolgens deze stappen uit:

1. Open iPhoto.
  2. Klik in het hoofdvenster van iPhoto op een fotoboek of kaart in het onderdeel 'Projecten' van de bronlijst. Als u zich bij de boekenplank bevindt, dubbelklikt u op een fotoboek of kaart.
  3. Kies onder in het scherm 'Bestel kaart' of 'Bestel fotoboek'.
  4. Voer het aantal in en selecteer 'Afrekenen'.
  5. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Log in'.
  6. Klik op 'Wijzig betaalgegevens' om uw gegevens te wijzigen. Werk uw gegevens bij en klik op 'Ga door' om de wijzigingen te bewaren.

Meer informatie

U kunt uw betaalgegevens en verzendinformatie ook wijzigen op uw Apple ID-accountpagina.