GarageBand: aanbevolen configuraties voor Magic GarageBand

De functie Magic GarageBand in GarageBand ’08 is een leuke manier om sporen te mengen en zo uw eigen nummers te maken.

Het afspelen van meerdere sporen kan de computer zwaar belasten. U kunt de meeste sporen afspelen met een dual-core processor van Intel en 1 GB of meer RAM. U kunt Magic GarageBand gebruiken op oudere computers van het type PowerPC G5 en G4, maar u zult minder sporen kunnen afspelen. De prestaties van deze computers worden aanzienlijk beter als meer dan 1 GB RAM is geïnstalleerd.