Als u het antwoord op de beveiligingsvragen van uw Apple ID bent vergeten

U kunt uw beveiligingsvragen opnieuw instellen op iforgot.apple.com.

Apple neemt de beveiliging van uw gegevens heel serieus. Daarom maken wij gebruik van beveiligingsvragen om te kunnen waarborgen dat alleen u wijzigingen kunt aanbrengen in uw account. Als u uw antwoorden bent vergeten, volgt u deze stappen om uw identiteit te verifiëren en stelt u vervolgens uw beveiligingsvragen opnieuw in.

De beveiligingsvragen opnieuw instellen

1. Ga naar iforgot.apple.com.
  2. Voer uw Apple ID in en selecteer 'Ga door'.
  3. Kies de optie om uw beveiligingsvragen opnieuw in te stellen en selecteer 'Ga door'.
  4. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en selecteer 'Ga door'.
  5. Volg de stappen op het scherm om uw identiteit te verifiëren. Welke informatie u moet verstrekken, kan variëren op basis van uw accountgegevens en andere factoren. Als u geen opties ziet om uw identiteit te verifiëren, kunt u op dit moment uw beveiligingsvragen niet opnieuw instellen.
  6. Kies nieuwe beveiligingsvragen en -antwoorden en selecteer 'Ga door'. Bekijk onze tips voor het kiezen van beveiligingsvragen en het veilig houden van uw account.

Nadat u uw beveiligingsvragen opnieuw hebt ingesteld, is het misschien verstandig om twee-factor-authenticatie in te stellen. Dat is de beste manier om uw account veilig te houden. Bovendien hoeft u daarbij geen beveiligingsvragen te onthouden. U kunt twee-factor-authenticatie instellen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9 of hoger of vanaf uw Mac met OS X El Capitan of hoger.

Als u uw beveiligingsvragen te vaak achter elkaar onjuist beantwoordt, kunt u uw beveiligingsvragen tijdelijk niet gebruiken. Probeer uw vragen opnieuw in te stellen nadat de wachtperiode is verlopen.