Ondersteunde besturingssystemen en browsers voor Pages, Numbers en Keynote voor iCloud

Lees hier welke besturingssystemen en browsers worden ondersteund voor gebruik met Pages, Numbers en Keynote voor iCloud.

Ondersteunde besturingssystemen

• OS X 10.9 of hoger
  • Windows 7 of hoger

Ondersteunde browsers

• Safari 9.1.3 of hoger (macOS)
  • Google Chrome (macOS of Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Andere webbrowsers werken mogelijk niet met Pages, Numbers of Keynote voor iCloud.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.