Ondersteunde besturingssystemen en browsers voor iWork voor iCloud

Lees welke besturingssystemen en browsers worden ondersteund voor gebruik met iWork voor iCloud.

Ondersteunde besturingssystemen

• OS X 10.9 of hoger
  • Windows 7 of hoger

Ondersteunde browsers

• Safari 9 of hoger (macOS)
  • Internet Explorer* 11 of hoger (Windows)
  • Google Chrome 50 of hoger (macOS of Windows)

*Internet Explorer biedt geen volledige ondersteuning voor het Chinees, Japans en Koreaans. We raden u aan een andere browser te gebruiken voor deze talen. Sommige Keynote-overgangen zijn mogelijk niet beschikbaar in Internet Explorer.

Andere browsers

Met iWork voor iCloud kunt u deze browsers gebruiken, maar werken sommige functies mogelijk niet zoals verwacht:

• Firefox 27 en hoger (macOS of Windows)
  • Google Chrome 35 - 49 (macOS of Windows)
  • Microsoft Edge (alle versies, Windows)
  • Safari 7 - 8.0.8 (macOS)

Andere webbrowsers werken mogelijk niet met iWork voor iCloud.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.