Een proces in het venster 'Activiteitenweergave' dat niet reageert.

Apps en processen die niet reageren sluiten

Als je systeem traag of helemaal niet reageert, is een app of proces hiervan mogelijk de oorzaak. Met Activiteitenweergave kun je deze app of proces identificeren en geforceerd stoppen.

Apps en processen die niet reageren sluiten

Het paneel 'Energie' in Activiteitenweergave. In het paneel wordt een lijst met apps weergegeven, met daarnaast kolommen met informatie over het energiegebruik per app. Onder in het venster is een grafiek te zien met de totale energie-impact.

Zien hoeveel energie je Mac gebruikt

Je kunt bekijken hoeveel energie je Mac gebruikt, en welke apps of processen de meeste energie gebruiken.

Het totale energieverbruik bekijken

Het Dock-symbool voor Activiteitenweergave, waarin netwerkgebruik wordt weergegeven.

In realtime de CPU-, netwerk- of schijfstatus in het Dock weergeven

Zelfs zonder het venster 'Activiteitenweergave' te openen kun je eenvoudig de status van je systeem in de gaten houden. Je kunt het huidige CPU-, netwerk- of schijfgebruik als livegrafiek in het Dock weergeven.

Je systeemstatus in het Dock weergeven

Om in de gebruikershandleiding voor Activiteitenweergave te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.