Als u een iPhone niet kunt activeren

Lees hier wat u moet doen als uw iPhone niet kan worden geactiveerd of als u een melding ontvangt dat de activeringsserver niet beschikbaar is of dat de simkaart niet wordt ondersteund.

Controleer eerst het volgende

Nog steeds hulp nodig? Gebruik de informatie in het volgende gedeelte.

Volg deze stappen

1. Controleer de lijst op de pagina 'Systeemstatus'. Als de cirkel bij 'iOS-apparaatactivering' niet groen is, probeert u de iPhone later te activeren.
  2. Als u wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren terwijl u de iPhone activeert, voert u het wachtwoord in. (Als er om een wachtwoord wordt gevraagd, betekent dit dat Activeringsslot mogelijk is ingeschakeld in Zoek mijn iPhone.)
  3. Start de iPhone opnieuw op.
  4. Als u een mobiele dataverbinding gebruikt, maakt u in plaats daarvan verbinding met een betrouwbaar wifinetwerk.

Als het activeren nog steeds niet lukt, leest u hier hoe u uw iPhone kunt activeren via iTunes:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.
  3. Open iTunes op een computer. Gebruik de kabel die bij uw iPhone is geleverd om deze aan te sluiten op uw computer.
  4. Wacht terwijl iTunes uw iPhone zoekt en activeert:
    • Als iTunes 'Configureer als nieuwe iPhone' of 'Zet terug vanaf reservekopie' weergeeft, betekent dit dat iTunes uw iPhone heeft geactiveerd.
    • Neem contact op met uw aanbieder als een foutmelding in iTunes aangeeft dat de simkaart niet compatibel is.

Meer hulp

1. Neem contact op met uw aanbieder om te controleren op netwerk- of activeringsproblemen en controleer of u uw simkaart moet vervangen.
  2. Gebruik de herstelmodus om de iPhone te herstellen

Als het herstellen van uw iPhone nog steeds niet werkt, neemt u contact op met Apple Support.