Hulp bij de activering van een iPhone

Gebruik deze informatie als u een foutbericht ziet wanneer u de iPhone probeert te activeren.

Wanneer u een iPhone probeert te activeren, verschijnt mogelijk een van deze berichten:

• ‘Uw iPhone kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is’
  • ‘De simkaart in deze iPhone wordt blijkbaar niet ondersteund’
  • ‘De iPhone wordt niet herkend en kan niet worden geactiveerd voor service’
  • ‘iTunes kan uw apparaat niet controleren’

Probeer deze stappen:

1. Als u een simkaart hebt gekregen van de aanbieder, zorgt u ervoor dat deze in de iPhone is geplaatst.
  2. Start de iPhone opnieuw op.
  3. Probeer de activeringsserver op een andere manier te bereiken en probeer het apparaat opnieuw te activeren.
    • Probeer verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk waarvan u weet dat het goed werkt als u het apparaat niet kunt activeren via een mobiele dataverbinding.
    • Maak verbinding met iTunes als u het apparaat niet via Wi-Fi kunt activeren.
  4. Herstel de iPhone.
  5. Controleer de systeemstatus van de iOS-apparaatactivering. Als de status van iOS-apparaatactivering niet groen is, probeert u de iPhone later te activeren.

Als u een waarschuwingsbericht ontvangt wanneer u de iPhone probeert te activeren, plaatst u de iPhone in de herstelmodus en herstelt u het apparaat. Als u de configuratie-assistent nog steeds niet kunt voltooien vanwege een activeringsfout, neemt u contact op met Apple voor assistentie.

Als u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren om door te gaan met de activering van de iPhone, kan het activeringsslot zijn ingeschakeld als onderdeel van Zoek mijn iPhone.

Laatst gewijzigd op: