Hulp bij het beeldscherm van een iPhone, iPad of iPod touch

Lees wat u moet doen als u problemen ondervindt met het beeldscherm of als het aanraakscherm niet reageert.

Vergelijk het beeldscherm van het apparaat met een van de onderstaande afbeeldingen en lees vervolgens hoe u het specifieke probleem aanpakt. Als u het probleem hieronder niet vindt of als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support of brengt u het apparaat naar een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider.

Als het beeldscherm niet reageert op aanraking

Als uw beeldscherm niet reageert, moet u mogelijk uw apparaat geforceerd opnieuw opstarten:

• Op een iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk vervolgens kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
  • Op iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en volume-omlaagknop ten minste tien seconden ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
  • Op iPhone 6s en lager, iPad of iPod touch: houd de thuisknop en de sluimerknop (of de zijknop) ten minste tien seconden tegelijk ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Als het beeldscherm zwart ziet of als het apparaat niet wordt ingeschakeld

Lees wat u moet doen als het beeldscherm zwart of een andere vaste kleur is of als u het apparaat niet kunt inschakelen.

Als u het scherm 'Verbind met iTunes' ziet

Lees wat u moet doen als u het scherm 'Verbind met iTunes' op het beeldscherm ziet.

Als het beeldscherm te donker of te helder is

Als de symbolen op het beeldscherm te groot zijn

Als de symbolen op het beeldscherm te groot zijn, worden ze mogelijk ingezoomd weergegeven. Lees hoe u de instellingen voor de zoomfunctie aanpast op iPhone, iPad en iPod touch.

Als de kleuren er vervormd uitzien op het beeldscherm

Als de kleuren van het beeldscherm vervormd lijken, moet u wellicht de kleurfilters aanpassen. Lees hoe u Aangepaste weergave gebruikt op iPhone, iPad of iPod touch.

Lees wat u moet doen als het beeldscherm van een iPhone gebarsten of gebroken is of het beeldscherm van een iPad gebarsten of gebroken is.

Als uw probleem niet wordt vermeld of als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support of brengt u uw apparaat naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider.

Meer informatie over het beeldscherm van iPhone X.