Hulp bij hardwarefuncties van een iPhone, iPad of iPod touch

Gebruik de koppelingen hieronder als u problemen hebt met de luidspreker, de microfoon, de knoppen, het scherm, de mobiele verbinding of andere fysieke aspecten van een apparaat.

Controleer eerst of u de nieuwste iOS-versie gebruikt. Als u na de update nog steeds een probleem hebt, zoekt u het symptoom hieronder en volgt u de bijbehorende koppeling voor hulp.

Akoestische luidspreker/microfoon/ontvanger

Vraag hulp bij deze problemen:

Voeding/batterij

Problemen met de batterij of het opladen

Aanvaardbare temperaturen

Andere problemen

Hulp bij een iPhone met één van deze problemen:

• Wordt niet ingeschakeld.
  • Lijkt geblokkeerd.
  • Blijft hangen bij het Apple-logo.
  • Slepen om het apparaat te ontgrendelen of uit te zetten lukt niet.

Scherm

Hulp bij het scherm van een apparaat met een van de volgende problemen:

• Het beeld is te donker of te helder of u ziet alleen wazige afbeeldingen.
  • U ziet een scherm met een effen kleur (zwart, wit of blauw).
  • U ziet lijnen, ontbrekende delen, verkleuring of een slechte beeldkwaliteit.

Vraag hulp bij andere beeldproblemen:

Algemene problemen met het apparaat en verbindingen

Problemen met Wi-Fi en Bluetooth

Raadpleeg deze artikelen voor hulp bij Wi-Fi-problemen:

Het bericht ‘Geen service’ verschijnt links boven in het beeldscherm

Vraag hulp bij dit probleem.

De waarschuwing ‘Geen simkaart geïnstalleerd’

Vraag hulp bij dit probleem.

Niet gevonden in iTunes/USB-verbindingsproblemen

Raadpleeg deze artikelen voor hulp bij dit probleem:

Knoppen en schakelaars

Hulp bij de sluimerknop, thuisknop, volumeknoppen, schakelaar voor het belsignaal of de zijschakelaar.

Camera

Camera werkt niet of heeft een slechte beeldkwaliteit.

Accessoires

Vraag hulp als een accessoire niet werkt:

Het probleem is niet opgelost

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds een probleem met het apparaat hebt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico's verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: