Over Security Update 2007-009 v1.1

In dit document wordt Security Update 2007-009 v1.1 beschreven die gedownload en geïnstalleerd kan worden via de voorkeur Software Update of van Apple Downloads.

Ter bescherming van onze klanten worden er geen beveiligingskwesties openbaar gemaakt, besproken of bevestigd totdat er een volledig onderzoek heeft plaatsgevonden en de benodigde patches of versies beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over Apple's productbeveiliging, gaat u naar de website Apple productbeveiliging.

Voor informatie over de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging, raadpleegt u "Zo gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging".

Indien mogelijk worden er voor verdere informatie CVE-ID's gebruikt voor verwijzing naar deze kwetsbaarheden.

Om meer te lezen over andere beveiligingsupdates, gaat u naar "Apple beveiligingsupdates".

Security Update 2007-009 v1.1

Security Update 2007-009 v1.1 lost een probleem op dat wordt veroorzaakt door Security Update 2007-009 waarbij Safari onverwacht wordt afgesloten bij het bezoeken van bepaalde websites.

De beveiligingsinhoud van Security Update 2007-009 wordt niet gewijzigd. De beveiligingsinhoud van Security Update 2007-009 en Security Update 2007-009 v1.1 vindt u hier.

Security Update 2007-009 v1.1 wordt over Security Update 2007-009 geïnstalleerd, en de installatie wordt aanbevolen om het probleem met Safari op te lossen.

Op systemen waarop Security Update 2007-009 nog niet is geïnstalleerd, hoeft alleen Security Update 2007-009 v1.1 te worden geïnstalleerd.