Als een app op uw iPhone of iPad niet meer reageert, onverwacht sluit of niet wordt geopend

Als een app op uw iPhone of iPad niet werkt zoals verwacht, kunt u het volgende proberen.

Sluit de app en open deze opnieuw

Sluit de app geforceerd af. Open daarna de app en controleer of deze naar verwachting werkt.

Herstart het apparaat

Herstart uw iPhone of herstart uw iPad. Open daarna de app en controleer of deze naar verwachting werkt.

Controleer op updates

Als u wilt zien of er updates beschikbaar zijn voor de app, opent u de App Store, tikt u op uw profielsymbool en scrolt u omlaag. Als er geen updates beschikbaar zijn voor de app, werkt u de software op uw iPhone of iPad bij.

Verwijder de app en download deze opnieuw

Verwijder de app. Wanneer u dit doet, kunt u gegevens verliezen die in de app zijn bewaard. Download de app vervolgens opnieuw. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.