Het land of de regio van uw Apple ID wijzigen

Voordat u uw locatie bijwerkt, moet u uw Store-tegoed opmaken, uw abonnementen opzeggen en een betaalmethode instellen voor het nieuwe land of de nieuwe regio.

Wat u moet doen voordat u uw land of regio wijzigt

Het land of de regio wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  3. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  4. Tik op 'Land/regio'.
    iPhone met de pagina 'Accountinstellingen'.
  5. Tik op 'Wijzig land of regio'.
  6. Tik op uw nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden.
  7. Tik rechtsboven op 'Akkoord' en tik dan opnieuw op 'Akkoord' om de wijziging te bevestigen.
  8. Selecteer een betaalmethode en voer uw nieuwe betaalgegevens en factuuradres in en tik vervolgens op 'Volgende'. U moet een geldige betaalmethode invoeren voor uw nieuwe land of regio.* Lees meer over hoe u de betaalinformatie van een Apple ID wijzigt of verwijdert

Het land of de regio wijzigen op uw computer

1. Open de Muziek-app of iTunes.
  2. Klik op 'Account' en vervolgens op 'Toon mijn account' in de menubalk bovenaan het scherm of bovenaan het iTunes-venster.
  3. Log in met uw Apple ID.
  4. Klik op de pagina 'Accountinformatie' op 'Wijzig land of regio'.
    Mac met de pagina 'Accountinformatie'.

5. Selecteer het nieuwe land of de nieuwe regio.
  6. Lees de algemene voorwaarden en klik op 'Akkoord'. Klik opnieuw op 'Akkoord' om te bevestigen.
  7. Voer uw nieuwe betaalgegevens* en factuuradres in en klik op 'Ga door'.

Het land of de regio online wijzigen

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina
  2. Scrol naar het gedeelte 'Account' en klik op 'Wijzig'.
  3. Selecteer het nieuwe land of de nieuwe regio in het menu 'Land/regio'.
  4. Volg de instructies op het scherm. U moet een geldige betaalmethode invoeren voor uw nieuwe land of regio.*

Als u het land of de regio niet kunt wijzigen

Als u het land of de regio niet kunt wijzigen, controleert u of alle abonnementen zijn opgezegd en of het resterende tegoed is besteed. Voltooi deze stappen voordat u probeert het land of de regio te wijzigen.

Als u lid bent van een 'Delen met gezin'-groep, kunt u mogelijk niet van land of regio veranderen. Lees hoe u een 'Delen met gezin'-groep kunt verlaten.

Als u het land of de regio nog steeds niet kunt wijzigen of als uw Store-tegoed lager is dan de prijs van één item, neemt u contact op met Apple Support.

Meer informatie

* Als u geen betaalmethode wilt invoeren, wacht u tot u in uw nieuwe land of regio bent en maakt u een nieuwe Apple ID aan.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.