Het land of de regio van je Apple ID wijzigen

Voordat je je locatie bijwerkt, moet je je Store-tegoed opmaken, je abonnementen opzeggen en een betaalmethode instellen voor het nieuwe land of de nieuwe regio.

Wat je moet doen voordat je je land of regio wijzigt

De iPhone of iPad gebruiken om de regio te wijzigen

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op je naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.

3. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt je gevraagd om in te loggen.

4. Tik op 'Land/regio'.

alternatieve tekst nodig
  5. Selecteer het nieuwe land of de nieuwe regio.

6. Tik op 'Wijzig land of regio'.

7. Tik op je nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden.

8. Tik rechtsboven op 'Akkoord' en tik dan opnieuw op 'Akkoord' om de wijziging te bevestigen.

9. Selecteer een betaalmethode en voer je nieuwe betaalgegevens en factuuradres in en tik vervolgens op 'Volgende'. Je moet een geldige betaalmethode invoeren voor je nieuwe land of regio.*

De Mac of Windows-pc gebruiken om de regio te wijzigen

1. Open de Apple Music-app of Apple TV-app.

2. Kies op een Mac in de menubalk 'Account' > 'Accountinstellingen'. Klik op een Windows-pc op je naam onderaan de navigatiekolom en kies vervolgens 'Toon mijn account'.

3. Mogelijk moet je inloggen met je Apple ID.

4. Klik op de pagina 'Accountinformatie' op 'Wijzig land of regio'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  5. Selecteer het nieuwe land of de nieuwe regio.

6. Lees de algemene voorwaarden en klik op 'Akkoord'. Klik opnieuw op 'Akkoord' om te bevestigen.

7. Voer je nieuwe betaalgegevens* en factuuradres in en klik op 'Ga door'.

Het land of de regio online wijzigen

1. Log in bij appleid.apple.com.

2. Tik of klik op 'Persoonlijke gegevens'.

3. Tik of klik op 'Land/regio'.

4. Volg de instructies op het scherm. Je moet een geldige betaalmethode invoeren voor je nieuwe land of regio.*

Als je het land of de regio niet kunt wijzigen

* Als je geen betaalmethode wilt invoeren, wacht je tot je in je nieuwe land of regio bent en maak je een nieuwe Apple ID aan.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.