Afdrukken met AirPrint vanaf een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe u met een iPhone, iPad of iPod touch afdrukt via een printer waarbij AirPrint is ingeschakeld.

U kunt vanaf een iOS-apparaat afdrukken met alle printers waarbij Airprint is ingeschakeld:

1. Open de app van waaruit u wilt afdrukken. Zoek de optie voor het afdrukken door op het symbool voor het delen van bestanden ( of ) of het symbool met instellingen ( of ) te tikken. Als u de optie voor het afdrukken niet vindt, raadpleegt u de gebruikershandleiding van de app of het onderdeel Help. Niet alle apps ondersteunen AirPrint.
  2. Tik op  of Druk af.
  3. Kies een printer waarbij AirPrint is ingeschakeld
  4. Kies het aantal kopieën.
  5. Tik op Druk af.

Als u de printer niet ziet, zorgt u voor het volgende:

• Het iOS-apparaat en de printer zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk en u bevindt zich binnen bereik.
  • De printer ondersteunt AirPrint.

Een afdruktaak bekijken of annuleren

Tijdens het afdrukken kunt u uw afdruktaken bekijken of annuleren via de Appkiezer.

Dubbelklik op de thuisknop en tik op Afdrukken om een afdruktaak te bekijken.

Als u een afdruktaak wilt annuleren, dubbelklikt u op de thuisknop, tikt u op Afdrukken en vervolgens op Annuleer afdrukken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: