Over de OS X Mavericks v10.9.5-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.5-update.

De OS X Mavericks v10.9.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet nadat u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Gebruik Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update kan per computer verschillen. Ook moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt het ook het installatieprogramma voor handmatige update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update
De OS X Mavericks v10.9.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van VPN-verbindingen die USB Smart Cards gebruiken voor de identiteitscontrole.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van het openen van bestanden op een SMB-server.
  • Bevat Safari 7.0.6

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verhelpt een probleem met groepslidmaatschappen in grote netwerkgroepen dat mogelijk ook verhindert dat beheerders bepaalde administratieve taken kunnen uitvoeren.
  • Laat een snellere identiteitscontrole toe tijdens het gebruik van roaming in 802.1x-netwerken die EAP-TLS gebruiken.

Beveiligingsinhoud

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.