Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen.

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple-voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer.

Als u het wachtwoord wilt wijzigen

Als u het wachtwoord van uw Apple ID weet en het wilt wijzigen, volgt u deze stappen:

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  2. Klik in het gedeelte Beveiliging op ‘Wijzig wachtwoord’.
  3. Voer het huidige en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord.
  4. Klik op ‘Wijzig wachtwoord’.
  5. Log in met uw nieuwe wachtwoord voor uw Apple ID om Apple-functies en -services te kunnen gebruiken.

Lees meer over hoe u uw Apple ID wijzigt en andere accountinformatie bijwerkt.

Als u het wachtwoord vergeten bent

Als u het wachtwoord van uw Apple ID niet meer weet, volgt u deze stappen om het opnieuw in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, moet u uw Apple ID en wachtwoord bijwerken in elke service waarbij u bent ingelogd.

Lees meer over wachtwoorden en uw Apple ID

Houd bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord het volgende in het achterhoofd:

• Het nieuwe wachtwoord van uw Apple ID moet minstens acht tekens hebben waaronder een cijfer, een hoofdletter en een kleine letter.
  • Daarnaast is het gebruik van spaties, drie opeenvolgende gelijke tekens, uw Apple ID of een wachtwoord dat u hebt gebruikt in het voorbije jaar verboden.

Lees meer over de vereisten voor wachtwoorden en hoe u uw Apple ID veilig houdt

FaceTime is niet in alle landen of regio’s beschikbaar.

Laatst gewijzigd op: