Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen.

Een Apple ID is de account die u voor alle activiteiten bij Apple gebruikt zoals kopen in de iTunes Store, bij iCloud inloggen, een app kopen en meer. Volg deze stappen om uw wachtwoord te wijzigen.

Als u het wachtwoord wilt wijzigen

Als u het wachtwoord van uw Apple ID weet en het wilt wijzigen, volgt u deze stappen:

1. Ga naar Mijn Apple ID.
  2. Klik op ‘Beheer uw Apple ID’ en log in.
    Als u de twee-staps-verificatie hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd een verificatiecode te sturen naar het aan de Apple ID gekoppelde vertrouwde apparaat. Als u geen berichten kunt ontvangen op het vertrouwde apparaat, volgt u de richtlijnen om te weten wat u moet doen wanneer u niet kunt inloggen via de twee-staps-verificatie.
  3. Klik op ‘Wachtwoord en beveiliging’. U wordt mogelijk gevraagd uw beveiligingsvragen te beantwoorden.
  4. Klik onder ‘Kies een nieuw wachtwoord’ op ‘Wijzig wachtwoord’.
  5. Voer het oude en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord.
  6. Klik op ‘Wijzig wachtwoord’ wanneer u klaar bent.
  7. Log in met het nieuwe wachtwoord van uw Apple ID voor toegang tot functies en voorzieningen van Apple.

Lees meer over hoe u uw Apple ID wijzigt en andere accountinformatie bijwerkt.

Als u het wachtwoord bent vergeten

Als u het wachtwoord van uw Apple ID niet meer weet, volgt u deze stappen om het opnieuw in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, moet u uw Apple ID en wachtwoord bijwerken in elke voorziening waarbij u bent ingelogd.

Lees meer over wachtwoorden en uw Apple ID

Houd bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord het volgende in het achterhoofd:

• Het nieuwe wachtwoord van uw Apple ID moet minstens acht tekens hebben waaronder een cijfer, een hoofdletter en een kleine letter.
  • Daarnaast is het gebruik van spaties, drie opeenvolgende gelijke tekens, uw Apple ID of een wachtwoord dat u hebt gebruikt in het voorbije jaar verboden.

Lees meer over de vereisten voor wachtwoorden en hoe u uw Apple ID veilig houdt

Laatst gewijzigd op: