Als u uw Apple ID bent vergeten

Gebruik deze stappen om uw Apple ID te vinden.

Uw Apple ID is de account die u gebruikt om bij alle Apple-voorzieningen in te loggen. Als u uw Apple ID bent vergeten of niet zeker weet of u er een hebt, kunt u deze op enkele manieren achterhalen.

Probeer een ander e-mailadres

In de meeste gevallen is uw Apple ID uw e-mailadres. Probeer eerst in te loggen met alle eerdere e-mailadressen die u mogelijk als Apple ID hebt gebruikt.

Gebruik Mijn Apple ID

1. Ga naar Mijn Apple ID en kies Zoek uw Apple ID
  2. Voer uw voornaam, achternaam en e-mailadressen in. Als meerdere ID’s worden weergegeven, kiest u de Apple ID die overeenkomt met uw huidige e-mailadres.
    Apple ID
  3. Blijf de aanwijzingen volgen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen of probeer in te loggen met het e-mailadres. Uw Apple ID is het e-mailadres dat verschijnt op de pagina voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.
    Apple ID

Kijk of u al bent ingelogd met uw Apple ID

U bent mogelijk al ingelogd op een van uw Apple-apparaten. Bekijk de Apple ID die u voor deze voorzieningen gebruikt:

Apple ID

Vanaf een iPhone, iPad of iPod touch:

• Tik op Instellingen > iTunes en App Store.
  • Tik op Instellingen > iCloud.
  • Tik op Instellingen > Berichten > Sturen en ontvangen.
  • Tik op Instellingen > FaceTime.
  • Tik op Instellingen > Mail, Contacten, Agenda.

Vanaf een Mac of pc:

• Selecteer het menu Apple > Systeemvoorkeuren > iCloud.
  • Open Mail en selecteer Mail > Voorkeuren > Accounts.
  • Open Agenda en selecteer Agenda > Voorkeuren > Accounts.
  • Open FaceTime en selecteer vervolgens FaceTime > Voorkeuren > Instellingen.
  • Open Berichten en selecteer vervolgens Berichten > Voorkeuren > Accounts.

Als u uw Apple ID vindt maar het wachtwoord nog steeds niet herinnert, stelt u het wachtwoord opnieuw in.

Zoek eerdere aankopen in iTunes

Als u eerder iets hebt gekocht in de iTunes Store, kunt u nagaan welke account u hebt gebruikt voor de aankoop.

Apple ID, iTunes

Als de Apple ID sindsdien is gewijzigd, werkt de naam in Bestandsinfo niet.

1. Open iTunes.
  2. Klik op een van uw aankopen. U kunt uw aankopen vinden onder Mijn muziek of Afspeellijst.
  3. Kies Archief > Toon info.
  4. Klik op het tabblad Bestand.
  5. Bij ‘aangeschaft door’ ziet u de Apple ID tussen haakjes die voor de aankoop van het onderdeel is gebruikt.

Als u uw Apple ID vindt maar het wachtwoord nog steeds niet herinnert, stelt u het wachtwoord opnieuw in.

Als u uw Apple ID wilt wijzigen nadat u deze hebt gevonden, raden we u aan deze bij te werken in Instellingen voor al uw apps en voorzieningen van Apple.

Ter herinnering, u hebt slechts één Apple ID nodig. Het gebruik van meerdere Apple ID’s kan verwarrend zijn wanneer u toegang wilt tot aangeschaft materiaal of Apple-voorzieningen wilt gebruiken.

Laatst gewijzigd op: