Als u het e-mailadres of telefoonnummer van uw Apple ID bent vergeten

Als u het e-mailadres of telefoonnummer van uw Apple ID bent vergeten of niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunt u dit opzoeken of controleren of u al bent ingelogd bij een app of voorziening.

Controleer of u al bent ingelogd met uw Apple ID

Controleer of u bent ingelogd op het apparaat. U kunt ook kijken of u bent ingelogd bij apps of services van Apple.

Op uw iPhone, iPad of Apple Watch

Op een iPhone tikt u op uw naam om uw Apple ID-e-mailadres te zien

Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op uw naam.

Op een Mac

Op een Mac opent u Systeeminstellingen en tik op uw naam om uw Apple ID-e-mailadres te vinden

• In macOS Ventura kiest u het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klikt u vervolgens op uw naam.
  • In eerdere versies van macOS kiest u het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u vervolgens op 'Apple ID'.

Op een pc

Uw Apple ID-e-mailadres opzoeken in iCloud voor Windows

Open iCloud voor Windows en zoek vervolgens onder uw naam naar uw Apple ID.

Andere manieren om uw Apple ID te vinden

U kunt controleren of u bent ingelogd bij de App Store, FaceTime of Berichten op uw iPhone, iPad of Mac, of controleren of u bent ingelogd bij iTunes voor Windows op een pc. U kunt ook naar iCloud.com of appleid.apple.com gaan om te zien of uw Apple ID vooraf wordt ingevuld op het inlogscherm.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Controleer uw inbox op e-mails van Apple

Uw Apple ID-e-mailadres terugvinden door te zoeken naar e-mails van Apple

Uw Apple ID is mogelijk opgenomen in sommige e-mails van Apple. Zoek in uw inbox naar aankoopbewijzen en e-mails over reparaties, support of facturering van Apple.

Als uw e-mailadres gemaskeerd is (j*****@icloud.com), komt het aantal sterretjes mogelijk niet overeen met het aantal tekens in uw e-mailadres.