De simkaart uit een iPhone of iPad halen of deze omwisselen

Lees hier hoe u de simkaart uit een iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular-modellen) haalt of deze verplaatst.

Nadat u de simkaart hebt verwijderd of overgezet, plaatst u de simkaarthouder terug in dezelfde positie (deze past slechts in één richting).

Gebruik alleen de bij het apparaat meegeleverde simkaarthouder. Een simkaarthouder van een iPhone 6 past bijvoorbeeld niet in een iPhone 6s.

iPhone

Als u de simkaarthouder van een apparaat wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden.

De simkaarthouder op de zijkant van een iPhone 4 en hogere modellen

De simkaarthouder vindt u op de zijkant:

• iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-model)

Simkaarthouder op bovenkant van iPhone 3GS, iPhone 3G en originele iPhone

De simkaarthouder vindt u op de bovenkant:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Originele iPhone

iPad

Als u de simkaarthouder van een apparaat wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden.

Simkaarthouder op iPad

De simkaarthouder vindt u onderaan op de rechterzijkant:

• iPad Pro
  • iPad mini 4
  • iPad Air 2
  • iPad mini 3
  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini

Simkaarthouder op iPad

De simkaarthouder vindt u onderaan op de linkerzijkant:

• iPad (4e generatie)*
  • iPad (3e generatie)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-model)*

*Steek de paperclip of de meegeleverde simkaartverwijdertool in een hoek van 45°

Simkaarthouder van iPad

Op een iPad Wi-Fi + 3G vindt u de simkaarthouder onderaan op de linkerzijkant.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op: