De simkaart uit een iPhone of iPad halen of deze omwisselen

Lees hier hoe u de simkaart uit een iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular-modellen) haalt of deze verplaatst.

Nadat u de simkaart hebt verwijderd of overgezet, plaatst u de simkaarthouder terug in dezelfde positie (deze past slechts in één richting).

Gebruik alleen de bij het apparaat meegeleverde simkaarthouder. Een simkaarthouder van een iPhone 6s past bijvoorbeeld niet in een iPhone 7.

iPhone

Als u de simkaarthouder van een apparaat wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden.

De simkaarthouder op de zijkant van een iPhone 4 en hogere modellen

De simkaarthouder vindt u op de zijkant:

• iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-model)

Simkaarthouder op onderkant van iPhone 3GS, iPhone 3G en originele iPhone

De simkaarthouder vindt u op de bovenkant:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Originele iPhone

iPad

Als u de simkaarthouder van een apparaat wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden.

Simkaarthouder op iPad

De simkaarthouder vindt u onderaan op de rechterzijkant:

• iPad Pro (9,7-inch)
  • iPad Pro (12,9-inch)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini

Simkaarthouder op iPad

De simkaarthouder vindt u bovenaan op de linkerzijkant:

• iPad (4e generatie)*
  • iPad (3e generatie)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-model)*

*Steek de paperclip of de meegeleverde simkaartverwijdertool in een hoek van 45°

Simkaarthouder van iPad

Op een iPad Wi-Fi + 3G vindt u de simkaarthouder onderaan op de linkerzijkant.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op: