De simkaart uit een iPhone halen of deze omwisselen

Lees hier hoe u de simkaart uit een iPhone haalt of deze overzet.

Lees hoe u de simkaart uit uw iPad haalt of deze omwisselt.

Gebruik alleen de bij het apparaat meegeleverde simkaarthouder. Een simkaarthouder van een iPhone 6s past bijvoorbeeld niet in een iPhone 7.

Als u een iPhone 14-model hebt gekocht in de Verenigde Staten, heeft uw iPhone geen simkaarthouder. Lees hoe u in plaats daarvan een eSIM kunt instellen.

Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden. Als u de simkaarthouder wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Druk deze voorzichtig door in de opening, naar uw iPhone toe, maar forceer niet. Als het u niet lukt om de simkaarthouder te openen, brengt u uw apparaat naar uw aanbieder of een Apple Store voor hulp.

Let na het verwijderen van uw simkaart uit de houder op het schuine hoekje van de nieuwe simkaart. Plaats de nieuwe simkaart in de houder. De simkaart past vanwege het schuine hoekje maar op één manier in de houder. Vervolgens steekt u de houder weer helemaal in het apparaat met dezelfde kant boven als toen u deze eruit haalde. Ook de houder past maar op één manier in het apparaat.

Afbeelding met simkaart aan linkerkant van een iPhone

De simkaarthouder vindt u aan de linkerzijkant:

• iPhone 14 Pro*
  • iPhone 14 Pro Max*
  • iPhone 14*
  • iPhone 14 Plus*
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

In het vasteland van China biedt de simkaarthouder van de iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max plaats aan twee nanosimkaarten.

* Behalve als deze in de Verenigde Staten is gekocht. iPhone 14-modellen in de Verenigde Staten hebben geen simkaart.

Afbeelding met simkaart aan rechterkant van een iPhone

De simkaarthouder vindt u aan de rechterzijkant:

• iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X

In het vasteland van China biedt de simkaarthouder van de iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max plaats aan twee nanosimkaarten.

Afbeelding met simkaart aan rechterkant van een iPhone

De simkaarthouder vindt u aan de rechterzijkant:

• iPhone SE (1e, 2e en 3e generatie)
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-model)

Afbeelding met simkaart aan onderkant van een iPhone

De simkaarthouder vindt u aan de bovenkant:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Originele iPhone