De simkaart uit een iPhone of iPad halen of deze omwisselen

Lees hier hoe u de simkaart uit een iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular-modellen) haalt of deze overzet.

Gebruik alleen de bij het apparaat meegeleverde simkaarthouder. Een simkaarthouder van een iPhone 6s past bijvoorbeeld niet in een iPhone 7.

iPhone

Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden. Als u de simkaarthouder wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Druk de simkaartverwijdertool in de opening en naar de iPhone toe, maar forceer deze niet. Als u moeite hebt om de simkaarthouder te openen, kunt u uw apparaat naar uw aanbieder of een Apple Store brengen voor assistentie.

Haal de simkaart uit de houder. De nieuwe simkaart heeft een inkeping in één hoek van de kaart. Plaats de nieuwe simkaart in de houder. De simkaart past vanwege de inkeping maar op één manier in de houder. Vervolgens steekt u de houder weer helemaal in het apparaat met dezelfde kant boven als toen u deze eruit haalde. Ook de houder past maar op één manier in het apparaat.

De simkaarthouder vindt u aan de rechterzijkant van uw iPhone X.

De simkaarthouder vindt u aan de rechterzijkant:

• iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-model)

De simkaarthouder vindt u aan de bovenkant:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Originele iPhone

iPad

Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden. Als u de simkaarthouder wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Druk de simkaartverwijdertool in de opening en naar de iPad toe, maar forceer deze niet. Als u moeite hebt om de simkaarthouder te openen, kunt u uw apparaat naar uw aanbieder of een Apple Store brengen voor assistentie.

Haal de simkaart uit de houder. De nieuwe simkaart heeft een inkeping in één hoek van de kaart. Plaats de nieuwe simkaart in de houder. De simkaart past vanwege de inkeping maar op één manier in de houder. Vervolgens steekt u de houder weer helemaal in het apparaat met dezelfde kant boven als toen u deze eruit haalde. Ook de houder past maar op één manier in het apparaat.

De simkaarthouder vindt u onderaan aan de rechterzijkant:

• iPad Pro
  • iPad (5e generatie en nieuwer)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini

De simkaarthouder vindt u bovenaan aan de linkerzijkant:

• iPad (4e generatie)*
  • iPad (3e generatie)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-model)*

*Steek de paperclip of de meegeleverde simkaartverwijdertool in een hoek van 45° in de opening

Op een iPad Wi-Fi + 3G vindt u de simkaarthouder onderaan aan de linkerzijkant.