Een app geforceerd stoppen op een iPhone, iPad of iPod touch

Als een app niet reageert, kunt u deze geforceerd stoppen.

Een app geforceerd stoppen

Als u tweemaal op de thuisknop drukt, ziet u alle recent gebruikte apps. De apps zijn niet geopend, maar bevinden zich in stand-bymodus om navigeren en multitasken te vergemakkelijken. U moet een app alleen geforceerd stoppen als deze niet meer reageert.

Volg de onderstaande stappen om een app geforceerd te stoppen op een iPhone 8 of ouder of op een iPhone X:

iPhone 8 of ouder

1. Dubbelklik op de thuisknop om de meest recent gebruikte apps weer te geven.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de app te zoeken die u wilt stoppen.
  3. Veeg de voorvertoning van de app omhoog om de app te stoppen.

iPhone X

1. Veeg omhoog vanuit het beginscherm en pauzeer.
  2. Druk stevig op de app en houd vast. Tik vervolgens op . U kunt ook omhoog vegen om de app te sluiten zodra u  ziet.