Over de OS X Lion v10.7.3-update

De OS X Lion v10.7.3 -update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Lion en bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van het besturingssysteem van uw Mac.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Het systeem bijwerken

U moet een reservekopie van uw systeem maken voor de installatie. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om uw systeem bij te werken. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Kies Software-update in het menu Apple () om te controleren op de nieuwste Apple-software via het internet, inclusief deze update.

Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update kan variëren volgens computer. Bepaalde updates moeten vóór andere updates worden geïnstalleerd. Voer Software-update dus uit totdat Software-update de melding ‘De software is up-to-date’ toont.

U kunt het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Supportdownloads.

Meer informatie

Wat biedt deze update u?

De OS X Lion v10.7.3-update bevat Safari 5.1.3 en de volgende verbeteringen:

• Biedt ondersteuning voor de volgende talen: Catalaans, Kroatisch, Grieks, Hebreeuws, Roemeens, Slowaaks, Thais en Oekraïens
  • Verhelpt problemen wanneer Smart Cards worden gebruikt om in te loggen bij OS X
  • Verhelpt compatibiliteitsproblemen met bestandsdeling in Microsoft Windows
  • Verhelpt een probleem bij het afdrukken van Microsoft Word-documenten met opmaak
  • Verhelpt een probleem met de grafische prestaties op oudere iMacs met een ATI-videokaart nadat deze uit de sluimerstand worden gehaald
  • Lost een probleem met de Wi-Fi-verbinding op wanneer de computer uit de sluimerstand wordt gehaald
  • Verhelpt een probleem waarbij Safari mogelijk niet wordt geopend voordat verbinding wordt gemaakt met een draadloos netwerk
  • Lost een mogelijk probleem met de identiteitscontrole bij een SMB DFS-share op
  • Bevat compatibiliteit met RAW-afbeeldingen voor extra digitale camera's

Adreslijstvoorzieningen

• Verbetert de koppeling met Active Directory-domeincontrollers met alleen-lezenkenmerk
  • Verbetert de snelheid van het koppelen en inloggen voor Active Directory-gebruikers in een domein waarvan de naam eindigt op ‘.local’
  • Verbetert de betrouwbaarheid van DDNS-updates (Dynamic DNS) door Active Directory-clients
  • Staat het inloggen met een Active Directory-gebruikersnaam toe die een spatie bevat
  • Verbetert de compatibiliteit met Active Directory-schema's die werden uitgebreid met de kenmerken ‘apple-user-homeDirectory’ en ‘apple-user-homeurl’
  • Verhelpt de thuismap in het Dock voor Active Directory-gebruikers met mobiele accounts
  • Staat het inloggen van NIS-gebruikers met MD5-hashed wachtwoorden toe

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.