Aankopen verbergen en weergeven in de iTunes Store

Op een computer kunt u aankopen bij de iTunes Store, App Store en iBooks Store verbergen en weergeven.

Gebruik iTunes op een Mac of pc om aangeschafte muziek, films, tv-programma’s en apps te verbergen of weer te geven. Gebruik iBooks op een Mac en iTunes voor Windows op een pc om boeken te verbergen.

U kunt geen aankopen verbergen met een iPhone, iPad, of iPod touch tenzij u lid bent van een groep in Delen met gezin. Leden van een groep in Delen met gezin kunnen aankopen uit de App Store verbergen in de App Store.

Aankopen verbergen

Aankopen verbergen

Aankopen weergeven

Aankopen weergeven

Meer informatie

Meer informatie over het verbergen en weergeven van aankopen in de Mac App Store.

Lees hoe u boeken in iBooks die u hebt aangeschaft, maar nog niet hebt gedownload naar de Mac, kunt verbergen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: