Aankopen in iTunes of iBooks op een Mac of pc verbergen en weergeven

Op een computer kunt u aankopen bij de iTunes Store, App Store en iBooks Store verbergen en weergeven.

Gebruik iTunes op een Mac of pc om aangeschafte muziek, films, tv-programma’s en apps te verbergen of weer te geven. Gebruik iBooks op een Mac en iTunes voor Windows op een pc om boeken te verbergen.

Wanneer u een item op uw computer verbergt, wordt het item ook op al uw andere apparaten verborgen.

Aankopen verbergen

U kunt muziek, films, tv-programma’s en apps in iTunes op een Mac of pc verbergen. U kunt boeken in iBooks op een Mac of iTunes voor Windows op een pc verbergen.

Gebruik de stappen voor iTunes om aankopen op een Apple TV te verbergen.

Als u Delen met gezin gebruikt, kunt u op een iPhone, iPad of iPod touch naar links vegen over een aankoop om deze te verbergen. Alle items die u verbergt, worden ook verborgen voor andere gebruikers in uw gezin.

In iTunes

1. Open iTunes.
  2. Klik op Log in en voer vervolgens uw Apple ID en wachtwoord in.
  3. Klik op uw naam en selecteer Aankopen in het menu. Als u Delen met gezin gebruikt, klikt u op Gezinsaankopen.
  4. Klik in het midden boven in het scherm op Alle. Alle aangeschafte items verschijnen.
  5. Scrol om het item te vinden dat u wilt verbergen. Houd de muisaanwijzer op het item en een X verschijnt in de linkerbovenhoek. Klik op de X en het item wordt verborgen.

In iBooks

1. Open iBooks.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op iBooks Store.
  3. Klik onder Snelkoppelingen rechts in de iBooks Store op Aankopen.
  4. Log in met uw Apple ID en wachtwoord als u hierom wordt gevraagd.
  5. Scrol om het item te vinden dat u wilt verbergen. Houd de muisaanwijzer op het item en een X verschijnt in de linkerbovenhoek. Klik op de X.
  6. Wanneer u op de X klikt, verschijnt er een bericht waarin u wordt gevraagd of u de aankoop wilt verbergen.
  7. Klik op Verberg.

Aankopen weergeven

U kunt muziek, films, tv-programma’s of apps in iTunes en boeken in iBooks op een Mac of pc weergeven.

In iTunes

Klik om iTunes te openen en log in bij Accountinformatie of voer de onderstaande stappen uit:

1. Open iTunes.
  2. Klik op Log in en voer vervolgens uw Apple ID en wachtwoord in.
  3. Klik op uw naam en selecteer Accountinfo in het menu.
  4. Voer het wachtwoord opnieuw in.

Op de pagina Accountinformatie:

1. Scrol omlaag naar het onderdeel iTunes in de cloud. Klik op Beheer rechts van Verborgen aankopen.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het venster Verborgen aankopen op een inhoudstype (muziek, films, tv-programma’s of apps).
  3. Klik op Weergeven onder het item dat u wilt weergeven.

Na de weergave van het item wordt het automatisch gedownload als het nog niet is gedownload naar de Mac of pc.

In iBooks

1. Open iBooks.
  2. Mac: kies in het menu boven aan het computerscherm Store > Toon mijn Apple ID.
    Pc: kies in de menubalk van iBooks de optie Store > Toon mijn Apple ID.
  3. Voer het wachtwoord opnieuw in.
  4. Scrol op de pagina Accountinformatie naar het onderdeel iTunes in de Cloud. Klik op Beheer rechts van Verborgen aankopen.
  5. Klik op Weergeven onder het item dat u wilt weergeven.

Na de weergave van het item wordt het automatisch gedownload als het nog niet is gedownload naar de Mac of pc.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: