Het model van een iPhone bepalen

Lees hier hoe u bepaalt welke iPhone u hebt aan de hand van het modelnummer en andere details.

iPhone 6s

Introductiejaar: 2015
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud, roségoud
Modelnummer op achterbehuizing: A1633, A1688, A1700

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en heeft een met laser aangebrachte ‘S’. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 6s.

iPhone 6s Plus

Introductiejaar: 2015
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud, roségoud
Modelnummer op achterbehuizing: A1634, A1687, A1699

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt van glas. De achterzijde is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en heeft een met laser aangebrachte ‘S’. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 6s Plus.

iPhone 6

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud
Modelnummer op achterbehuizing: A1549, A1586, A1589

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt van glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 6.

iPhone 6 Plus

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud
Modelnummer op achterbehuizing: A1522, A1524, A1593

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde heeft afgeronde randen en is gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 6 Plus.

iPhone 5s

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud
Modelnummer op achterbehuizing: A1453, A1457, A1518, A1528,
A1530, A1533

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 5s.

iPhone 5c

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: wit, blauw, roze, groen, geel
Modelnummer op achterbehuizing: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit verhard polycarbonaat (plastic). Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 5c.

iPhone 5

Introductiejaar: 2012
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit
Modelnummer op achterbehuizing: A1428, A1429, A1442

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 5.

iPhone 4s

Introductiejaar: 2011
Capaciteit: 8, 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit
Modelnummer op achterbehuizing: A1431, A1387, A1387

Details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) microsimkaart.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 4s.

iPhone 4

Introductiejaar: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit
Modelnummer op achterbehuizing: A1349, A1332

Details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) microsimkaart. Het CDMA-model heeft geen simkaarthouder.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 4.

iPhone 3GS

Introductiejaar: 2009
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit
Modelnummer op achterbehuizing: A1325, A1303

Details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde heeft dezelfde heldere en glanzende zilverachtige kleur als het Apple-logo. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) minisimkaart. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 3GS.

iPhone 3G

Introductiejaar: 2008, 2009 (China)
Capaciteit: 8 en 16 GB
Modelnummer op achterbehuizing: A1324, A1241

Details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde van de telefoon is niet zo glanzend als het Apple-logo erboven. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) minisimkaart. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone 3G.

iPhone

Introductiejaar: 2007
Capaciteit: 4, 8 en 16 GB
Het modelnummer op de achterbehuizing is A1203.

Details: de achterbehuizing is gemaakt uit geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) minisimkaart. Het serienummer is aangebracht op de achterbehuizing.

Bekijk de technische specificaties voor de iPhone.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: