Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch

Configureer uw nieuwe iOS-apparaat vanaf een reservekopie van uw vorige iPhone, iPad of iPod touch.

Voordat u begint

Kies een methode

Kies vervolgens een van deze methoden om gegevens over te zetten.

Begin direct: gebruik uw iPhone of iPad waarop iOS 11 of hoger al is geïnstalleerd om een nieuw apparaat automatisch te configureren.

iCloud: zet uw gegevens en gekochte materiaal over naar uw nieuwe apparaat vanaf de iCloud-reservekopie van uw vorige apparaat.

iTunes: zet uw gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes.