Mac mini: het serienummer vinden

Ontdek hier hoe u het serienummer van uw Mac mini zoekt.

U vindt het serienummer op verschillende locaties:

In Mac OS X

Bij de meeste computers met Mac OS X vindt u het serienummer in het venster Over deze Mac.

Op de computer zelf

Koppel alle kabels en aansluitingen los van uw Mac mini en draai deze om.

Bij de Mac mini (medio 2010 en nieuwer) vindt u het serienummer op het metalen frame zonder een streepjescode:

Bij de Mac mini (origineel) tot de Mac mini (eind 2009) bevinden het serienummer en het Ethernet-identificatienummer met streepjescodes zich op een etiket aan de rand op de onderkant van de computer (hieronder).

Op de originele verpakking van het product

Als u nog steeds de originele verpakking hebt van uw Mac mini, vindt u het serienummer op het etiket van de streepjescode dat is aangebracht op de verpakking.

Op het originele ontvangstbewijs (of de factuur)

Sommige winkeliers vermelden mogelijk het serienummer van uw Mac mini op het ontvangstbewijs.

Meer informatie

Lees hier hoe u het serienummer van andere Apple-hardwareproducten vindt.