Contactpersonen en agenda's synchroniseren met iPod via iTunes voor Windows Vista of Windows 7

Lees hier hoe u contactpersonen en agenda's synchroniseert met een iPod via iTunes voor Windows Vista of Windows 7.

iTunes kan contactpersonen en agenda's uit Microsoft Outlook en Windows Contactpersonen (vroeger Microsoft Adresboek) synchroniseren1 met elke iPod met een scherm.

1. Het maximale ondersteunde aantal contactpersonen varieert per iPod-model.

Opmerking: iTunes kan bestanden van vCards (.vcf) of Windows Contactpersonen (.contact) synchroniseren maar enkel vanaf één programma tegelijkertijd. Als u vanuit Outlook synchroniseert en daarna vanuit Windows Contactpersonen, worden de vorige contactpersonen overschreven. Als u contactpersonen en agenda's vanuit Outlook wilt synchroniseren, is Outlook 2003 of hoger vereist.  Windows 7 wordt niet geleverd met Windows Contactpersonen maar u kunt dit programma downloaden als onderdeel van Windows Live Essentials.

In dit artikel wordt beschreven hoe u contactpersonen en agenda's kunt synchroniseren met een iPod in Windows Vista. Als u contactpersonen en agenda's wilt synchroniseren via Windows XP/2000, klikt u hier.

iTunes configureren voor de synchronisatie van contactpersonen met een iPod:

1. Open iTunes.
  2. Sluit de iPod aan en wacht totdat deze in de bronlijst van iTunes verschijnt.
  3. Selecteer de iPod in de bronlijst onder Apparaten. Dit geeft de iPod-voorkeuren weer.
  4. Klik op 'Info'.

5. Schakel het aankruisvak 'Contactgegevens synchroniseren met...' in.
  6. Kies in het menu het programma (Outlook of Windows Contactpersonen) met de contactpersonen die u wilt synchroniseren met de iPod.
  7. Klik op 'Toepassen'.

Tip: iTunes voor Windows kan alleen Microsoft Outlook en Windows Contactpersonen automatisch synchroniseren. Opmerking: contactgroepen van Windows Contactpersonen kunnen niet met een iPod worden gesynchroniseerd.

Opmerking: iTunes voor Windows kan alleen contactpersonen vanuit één bron tegelijkertijd synchroniseren, ofwel vanuit Outlook ofwel vanuit Contactpersonen. Als u de synchronisatiebron wijzigt, overschrijven de nieuwe contactpersonen de eerder bewaarde contactpersonen.

iTunes configureren voor synchronisatie van agenda's met de iPod

1. Open iTunes.
  2. Sluit de iPod aan en wacht totdat deze verschijnt in de bronlijst van iTunes.
  3. Selecteer de iPod in de bronlijst onder Apparaten. Dit geeft de iPod-voorkeuren weer.
  4. Klik op 'Info' en scrol omlaag.
  5. Schakel het aankruisvak 'Synchroniseer agenda's uit Microsoft Outlook' in.
  6. Kies 'Alle agenda's' of selecteer de agenda die u wilt synchroniseren.
  7. Klik op 'Toepassen'.

Tip: iTunes voor Windows kan alleen Microsoft Outlook automatisch synchroniseren. Als u agenda's van Windows Agenda wilt synchroniseren, exporteert u de agenda als een ICS-bestand en importeert u deze in Outlook.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.