Mac mini (eind 2012): Audio/MIDI-configuratie toont een uitvoer van 96 Hz in plaats van 192 Hz

U merkt bij de Mac mini (eind 2012) mogelijk dat het programma Audio/MIDI-configuratie maximaal 96 Hz in plaats van 192 Hz toont.
Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Oplossing

De hardware van de audiocontroller in de Mac mini (eind 2012) biedt ondersteuning voor een audio-invoer en -uitvoer van maximaal 96 Hz. Voor professionele audio van meer dan 96 Hz moet u overwegen een audio-interface van een andere fabrikant aan te sluiten.