Batterijpercentage op een iPhone of iPad weergeven

U kunt het batterijpercentage in de statusbalk van een iPhone of iPad of in Bedieningspaneel weergeven.

Ga naar 'Instellingen' > 'Batterij' en schakel 'Batterijpercentage' in om het batterijpercentage in de statusbalk weer te geven. Wanneer de energiebesparingsstand is ingeschakeld, wordt het batterijpercentage altijd weergegeven in de statusbalk.

Als u een iPhone X hebt, kunt u het batterijpercentage alleen in Bedieningspaneel zien. Veeg gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm. Batterijpercentage is niet beschikbaar op iPod touch.

Lees hoe u de batterij van een iPhone, iPad of iPod touch oplaadt.