Het batterijpercentage weergeven op een iPhone, iPad of iPod touch

U kunt het batterijpercentage in de statusbalk van een iPhone, iPad of iPod touch, of in het bedieningspaneel weergeven.

Op een iPhone X en nieuwer kunt u het batterijpercentage zien in het bedieningspaneel. Veeg gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.

Op een iPhone SE (2e generatie), iPhone 8 of ouder, iPad en iPod touch (7e generatie) kunt u het batterijpercentage in de statusbalk zien. Ga naar 'Instellingen' > 'Batterij' en schakel 'Batterijpercentage' in. Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld op een iPhone SE (2e generatie) of iPhone 8 of ouder, wordt het batterijpercentage altijd weergegeven in de statusbalk.

Lees hier wat u moet doen als u de batterij in uw iPhone, iPad of iPod touch niet kunt opladen.