Het batterijpercentage weergeven op een iPhone, iPad of iPod touch

U kunt het batterijpercentage in de statusbalk van een iPhone, iPad of iPod touch, of in het bedieningspaneel weergeven.

Op iPhone X en hoger kunt u het batterijpercentage zien in het bedieningspaneel. Veeg gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.

Op een iPad, iPod touch (7e generatie) en iPhone 8 en ouder kunt u het batterijpercentage bekijken in de statusbalk. Ga naar 'Instellingen' > 'Batterij' en schakel 'Batterijpercentage' in. Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld op een iPhone 8 of ouder, wordt het batterijpercentage altijd weergegeven in de statusbalk.

Lees hoe u de batterij van een iPhone, iPad of iPod touch oplaadt.