Over de Mac OS X 10.4.10 Update (combo)

De Mac OS X 10.4.10 Update (combo) werkt Mac OS X 10.4.x bij naar versie 10.4.10 op zowel Mac met Intel-processor als op Macs met PowerPC-processor. (Als u bijwerkt vanaf een eerdere versie van Mac OS X 10.4.9 naar 10.4.10 raadpleeg dan dit artikel.)

Belangrijk: Lees het volgende voordat u met installeren begint

• Als u iSync gebruikt dient u een volledige synchronisatie uit te voeren met uw apparaten voordat u deze update installeert. Voor meer informatie en stappen vóór het installeren, raadpleegt u dit artikel.

• U kunt onverwachte resultaten krijgen als er bij u systeemsoftwarewijzigingen van andere fabrikanten geïnstalleerd zijn of als u het besturingssysteem op een andere manier hebt gewijzigd. (Dit heeft geen betrekking op de installatie van gewone programmasoftware.)

• Het installatieproces moet niet onderbroken worden. Als de stroom uitvalt of er een andere onderbreking plaatsvindt tijdens de installatie, gebruik dan de stand-alone installer (zie hieronder) uit de Apple Downloads om bij te werken.

• Als er problemen optreden tijdens het installeren, zoals het onverwacht afsluiten van Software Update bijvoorbeeld, raadpleeg dan dit artikel.

Installatie

Om uw Mac bij te werken naar Mac OS X 10.4.10, gebruikt u Software Update of de stand-alone installer. U hoeft slechts één van deze methoden te gebruiken om uw computer bij te werken.

Software-update

Software-update, te vinden in het Apple menu, controleert via het internet automatisch op de nieuwste Apple software. (U bent mogelijk door Software-update aan dit artikel gekoppeld om meer over de update te lezen.) Als uw computer niet up-to-date is worden er software-updates voor uw computer getoond die u kunt installeren. Let wel dat de grootte van een update per computer kan verschillen bij installatie met Software-update. Tevens moeten bepaalde updates vóór andere worden geïnstalleerd, voer dus Software-update meer dan eens uit om te verzekeren dat u alle beschikbare updates hebt.

Stand-alone installer

Download de update-installer en voer deze handmatig uit. Dit is een nuttige optie als u meerdere computers moet bijwerken maar de update slechts eenmaal wilt downloaden. Er zijn twee versies van de stand-alone installer verkrijgbaar bij Apple Downloads: een delta-versie en een combo-versie.

• De combo-update installer voor Macs met PowerPC-processor en Macs met Intel-processor (beschreven in het artikel dat u nu aan het lezen bent) werkt Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 of 10.4.9 bij naar 10.4.10.

• De delta-update installer (beschreven in dit artikel) werkt 10.4.9 bij naar 10.4.10.

Wat bevat deze update?

U kunt een lijst vinden in Over de Mac OS X 10.4.10 Update (delta).

Deze update bevat ook verbeteringen die zijn geleverd met eerdere Mac OS X 10.4.x updates: 10.4.9 Update (delta), 10.4.8 Update (delta), 10.4.7 Update (delta), 10.4.6 Update (delta), 10.4.5 Update (delta), 10.4.4 Update (delta), 10.4.3 Update (delta), 10.4.2 Update (delta), 10.4.1 Update.