Over de OS X Server v2.2.2-update

Lees hier meer over de OS X Server v2.2.2-update.

Deze software werkt OS X Server v2.0, v2.1, v2.1.1, v2.2 of v2.2.1 bij naar v2.2.2 en vereist OS X Mountain Lion v10.8.5. Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Server.

Hoe installeren

OS X Server v2.2.2 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mountain Lion) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze in het paneel Updates. Klik op de knop 'UPDATE' om deze te installeren.

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht 'Het programma Server is vervangen'. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server worden tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Wat is er inbegrepen?