Apple Configurator: software van een iOS-apparaat beheren

Lees hier hoe u software van een iOS-apparaat toevoegt of verwijdert in Apple Configurator 1.3 of hoger.
Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Vanaf Apple Configurator 1.3 zijn er twee opties om iOS-software (IPSW-bestanden) handmatig te beheren.

Het commando 'Wijzig aangepaste iOS-versies' gebruiken

Houd in Apple Configurator de Option-toets ingedrukt terwijl u Apparaten > Wijzig aangepaste iOS-versies kiest. Vervolgens kunt u aangepaste versies van iOS-software, zoals een Developer Preview, toevoegen of verwijderen.

Alle IPSW-bestanden die u op deze manier toevoegt, verschijnen in het venstermenu iOS van Apple Configurator.

De iOS-software in de map Firmware bewaren

Sleep het IPSW-bestand naar de map Firmware: Deze map vindt u op de volgende locatie:

~/Bibliotheek/Containers/com.apple.configurator/Data/Library/Caches/com.apple.configurator/Firmware/

Als u een IPSW-bestand in de map Firmware bewaart, downloadt Apple Configurator die versie van de software niet vanaf het internet. Als iTunes echter die versie van de iTunes-bibliotheek van de gebruiker heeft gedownload, gebruikt Apple Configurator de versie in de iTunes-bibliotheek.

Publicatiedatum:Tue Oct 31 15:00:18 GMT 2017