OS X Server: activiteitenlogbestand van de AFP-server inschakelen

Lees hier hoe je het activiteitenlogbestand van de AFP-server inschakelt.

Dit logbestand kan nuttig zijn voor iemand die problemen oplost met de werking van de Apple-bestandsserver. In Lion Server en nieuwer is het activiteitenlogbestand van de AFP-server niet standaard ingeschakeld.

Gebruik dit Terminal-commando om het activiteitenlogbestand van de AFP-server in te schakelen:

sudo serveradmin settings afp:activityLog=yes

Meer informatie

Gebruik dit commando om de registratie uit te schakelen na de probleemoplossing:

sudo serveradmin settings afp:activityLog=no