Over de OS X Server v3.0.1-update

Deze update bevat verbeteringen voor OS X Server (Mavericks).

Deze software werkt OS X Server v3.0 bij naar v3.0.1 en vereist OS X Mavericks.

Hoe installeren

OS X Server v3.0.1 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze in het paneel Updates. Klik op de knop 'UPDATE' om deze te installeren. Opmerking: om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht 'Het programma Server is vervangen'. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server worden tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Wat is er inbegrepen?

• Deze update verbetert de upgrade en migratie van Profielbeheer vanaf OS X Server (Mountain Lion).

Meer informatie

Als u de upgrade naar OS X Server (Mavericks) eerder hebt uitgevoerd en Apparaten of Apparaatgroepen niet verschijnt in Profielbeheer, kunt u het volgende Terminal-commando uitvoeren om de gegevens opnieuw te migreren vanaf Mountain Lion. Belangrijk: dit commando herstelt alle gegevens van Mountain Lion maar overschrijft alle wijzigingen die u in Profielbeheer in Mavericks hebt aangebracht.

/Applications/Server.app/Contents/ServerRoot/usr/share/devicemgr/backend/wipeDB.sh