Active Directory-gebruiker wordt niet gewaarschuwd wanneer het wachtwoord niet voldoet aan de vereisten in het inlogvenster

Als een Active Directory-gebruiker het wachtwoord probeert te wijzigen in het inlogvenster, kan het inlogvenster trillen als het nieuwe wachtwoord niet voldoet aan de vereisten voor het Active Directory-wachtwoord.

Oplossing

Werk bij naar OS X Lion v10.7.4 of hoger.

Meer informatie

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de Active Directory-beheerder om te controleren of het wachtwoord voldoet aan de minimale vereisten van het beleid voor wachtwoorden.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.